Projecttapijttegels

Projecttapijttegels

Wital bv verwerk allerlei soorten projecttapijttegels van diversen Fabrikanten.

Vaak wordt er door ons in overleg met de klant een advies uitgebracht wat betreft de tapijtkeuze in dessin of kwaliteit of er is op basis van een ontwerp van bijvoorbeeld een architect al een keuze gemaakt, maar ook aanhelen op het reeds bestaande tapijt gebeurt vaak natuurlijk vaak.

De meeste fabrikanten maken tegenwoordig tapijttegels en deze worden door Wital dan ook zeer vaak toegepast. De afmeting is vaak 50x50cm of 25x100cm en er zijn tal van uitvoeringen waarbij je de mooiste dessins kunt kiezen voor de juiste uitstraling. Tapijttegels werken naadloos af waardoor het eruit ziet als een kamerbreed tapijt tenzij anders bedoeld natuurlijk.

Het grote voordeel van tapijttegels is het logistieke verhaal voor de klant en stoffeerder, minder snijverlies, makkelijk te vervangen of aan te helen. Tapijttegels worden bijna altijd verwerkt in een anti-slip verlijming waardoor de tegels niet schuiven of schotelen maar wel makkelijk te vervangen zijn. De slijtvastheid van projecttapijttegels is groot, net zoals dus het aanbod.

Wital bv levert de tapijttegels rechtstreeks bij de fabrikant vandaan en installeert met vaste medewerkers. Hierdoor is de kwaliteit zeer zeker gegarandeerd.

Ook voor schoonloopzones voor bijvoorbeeld uw entree kunt u buiten de traditionele rollen ook kiezen voor een tegel.
Wital bv is leverancier van diversen merken, zoals: Forbo-flooring, Desso , Interface, Modulyss, Lano en natuurlijk vele andere.

Andere soort afwerking nodig?

Bij Wital bv kunt u ook terecht voor: Projecttapijt, Projecttapijttegels, linoleum , PVC vloeren , ondervloerbehandeling , Zonwering , (vlamvertragende)Gordijnen en Vitrage.